top of page

Kennismaken

Als middelste kind van een tuindersdochter en een boerenzoon ben ik opgegroeid met mijn voeten op de grond en de handen uit de mouwen. Doen, voortgaan, je hoofd gebruiken, leren & presteren; dat vormde de rode draad in mijn jeugd. Het heeft mij veel gebracht. Als manager, consultant, coach, trainer en begeleider heb ik veel geleerd en samen met mensen veel mogen bereiken.

Gaandeweg mijn leven kom ik er steeds meer achter dat er nog veel meer de moeite van het ontdekken waard is. Ons lijf, bijvoorbeeld, het vertelt zo veel. En wat te denken van alles wat zich tussen de aarde en de hemel ophoudt, dat eveneens richting geeft aan ons leven en bestaansgrond? Ik combineer resultaatgerichtheid graag met nieuwsgierigheid naar alles wat we niet kunnen waarnemen en er toch op een bepaalde manier lijkt te zijn.

Via flamencodanslessen en met behulp van elementen uit Stembevrijding, Systemisch Werk (Bert Hellinger), Voice Dialogue, NLP, Transactionele Analyse, Tarot, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), pelgrimeren/El Camino lopen, Jungiaanse Psychologie, sjamanenzang en het geven van massagetherapie, probeer ik een hoofd- hart- en buikconnectie te maken. Probeer ik alles wat het hoofd heeft geleerd en het lijf ervaart te integreren. Hoe dit gaat? Met vallen en opstaan. En soms tegen wil en dank. Zo ontdek ik mijn eigen eigenheid verder.

Leeuw

Ik verlangde altijd naar een ‘gewoon’, huisje-boompje-beestje-leven. Met zekerheden. Maar ik heb een leeuwinneleven. Onvoorspelbaar, met onverwachte wendingen. Omdat ik steeds meer ervaar dat ik alleen maar mezelf kan en wil zijn. Ik volg mijn eigen pad, trek mijn eigen spoor, bewandel de weg die kennelijk voor mij bedoeld is. Ruimte makend voor mijzelf en voor anderen. Vrijheid én diepe verbinding ervaren. En op mijn eigen manier leven en dit alles integreren.

Die integratie geeft mij een gevoel van heelheid, volheid en vreugde die het leven zo de moeite waard maakt. Zo zie ik en leer ik hoe ons innerlijk vuurtje, onze levenssprankeling, ons tot volle bloei doet komen.

Drijfveren

Wat mij drijft? Mensen hun eigenheid weer laten ontdekken, hun innerlijke vrijheid, hun bestemming meer/weer laten manifesteren, ieder op haar eigen wijze. Met vreugde, vanzelfsprekendheid en leidend naar innerlijk vrede.

astrid_1_kennismaken.jpg

Astrid Boogaart

begeleider, trainer & coach, (Wateringen, 1968) 

Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come alive.”  ― Howard Thurman

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

bottom of page