top of page

Wie zijn wij?

Wij zijn Astrid & Ellen, 52 en 50 jaar jong.

Als collega’s begeleiden wij al jarenlang mensen bij het vinden van hun zakelijke- maar ook hun persoonlijke bestemming. Loopbaanbegeleiding en mensen adviseren op kruispunten in hun leven is ons vak. Middels groepstraining en persoonlijke coaching ondersteunen wij mensen op het gebied van persoonlijke groei en - ontwikkeling.

We zijn geïnspireerd door en ervaren in werken met Systemisch Werk, NLP, TA, Voice Dialogue, Mindfulness, Intuïtieve ontwikkeling, InnerChild therapy, ACT, pelgrimeren, Jungiaanse psychologie maar vooral door het werken met mensen. Dat is elke keer weer verrijkend, spannend en vervullend.

 

Vitaliteit, levensplezier, oprechte aandacht, warmte, eigenheid en respect zijn kernwoorden in onze benadering. Onze sensitiviteit, ruime ervaring, praktische instelling en ons vrouw- zijn vormen een grote inspiratiebron om andere vrouwen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ellen.jpg

Ellen over Astrid

  • Grey LinkedIn Icon

“Astrid is origineel in haar doen en laten. Af en toe op het onorthodoxe af, terwijl ze tegelijk heerlijk nuchter is. Ze beschikt over grote wijsheid, zowel in de breedte als in de diepte. Haar passie gaat uit naar persoonlijke ontwikkeling en groei, voor zichzelf en voor anderen”.

www.galavazi.nl/

astrid_1_kennismaken.jpg

Astrid over Ellen

  • Grey LinkedIn Icon

“Ellen is een fijne collega en enthousiaste vakvrouw. Ze is open en oprecht, ondernemend en invoelend. Haar diepgang en relativeringsvermogen plus haar talent om dicht bij zichzelf te blijven, nodigt anderen bewust en onbewust uit dat ook te doen”.

bottom of page