top of page

Wat gaan we doen?

De retraite “Thuiskomen bij jezelf” biedt je een fijne week vol lichamelijke en geestelijke ontspanning, inspiratie en concrete oefeningen, praktische modellen en inzichten die je helpen om meer regie te nemen over je eigen leven. Je ontdekt wie je in essentie bent of zou willen zijn. Dat wat echt belangrijk voor je is of wat misschien nú nodig is in jouw ontwikkeling, voor een meer senang gevoel in jouw bestaan.

Of om vanuit jouw kern een belangrijke beslissing te nemen, over hoe jij jouw leven verder vormgeeft. Om vervolgens nieuwe stappen te zetten naar een meer bezield en waardevol leven. Dat van jou. Vanuit jouw essentie, jouw behoefte, jouw eigenheid.

Wat kun je verwachten?

 

Op basis van de intakegesprekken en de persoonlijke thema’s die spelen, ontwerpen wij een programma op maat voor deze week. De retraite staat volledig in dienst van jouw persoonlijke welzijn en ontwikkeling.

Het programma

 

Om je een idee te geven van een gemiddelde retraite-dag:

 

Ochtend

In de ochtend starten we de dag in overleg na het ontbijt met eenvoudige yogaoefeningen en lichaamsbeweging in de buitenlucht, waarna we in de eeuwenoude kapel gaan mediteren (naar keuze).

Daarna werken we met behulp van opstellingen/voice dialogue, klank of kleur en andere methoden aan diverse door deelneemsters ingebrachte thema’s op het gebied van leven en persoonlijke ontwikkeling.

 

Lunch

Om 13.30 uur is het lunchtijd, waarna iedereen de middag tot haar beschikking heeft om te wandelen in de prachtige omgeving, te zwemmen, te zonnen, te schrijven, te lezen of heerlijk siësta te houden in de hangmat en te genieten van de adembenemende uitzichten.

 

Middag

In de middag vinden de individuele sessies plaats (reading of holistische massage).

Aan het einde van de siësta volgt de rest van het dagprogramma. Dat geven we vorm op basis van de behoefte van de groep en kan bestaan uit ervaringsoefeningen, persoonlijke thema’s, allerlei vormen van expressie.

 

Avond

’s Avonds gaan we aan tafel voor weer een heerlijke, met liefde bereide vegetarische maaltijd. Wanneer het fris is brandt de warme houtkachel en is het binnen zeer behaaglijk. Buiten is een onmetelijke sterrenhemel goed zichtbaar omdat het er nog echt donker is.

Kortom, een programma vol afwisseling, van inspanning tot ontspanning, van beweging en stilte, van samenzijn en persoonlijke mijmertijd, van verdieping, van vragen en antwoorden, doen en zijn.

 

Aantal deelneemsters

 

maximaal 10 in verband met het persoonlijke karakter en de kwaliteit van de begeleiding

 

Inclusief voor alle deelneemsters

1 reading

1 holistische massage

 

Voor elke deelneemster een individuele massage, een individuele reading, yogaoefeningen bij zonsopgang, mindfulness oefeningen, creativiteit, ervaren van je essentie, plezier, heerlijk biologisch, vegetarisch eten, eenvoud, persoonlijke aandacht, inzicht, lichaamswerk, ontspanning, humor, een fris zwembad met kristalhelder bergwater, frisse lucht, weidsheid, bergwandelingen, ruimte, professionele aandacht, een week om thuis te komen bij jezelf…

 

Locatie!

 

Voor deze RETRAITE- reis nodigen wij je van harte uit op dit eeuwenoude, prachtige landgoed ‘la Miana’.

Wij mogen gebruik maken van deze accommodatie die al sinds de 8ste eeuw op deze plek gevestigd is in de Pyreneeën, onder de Spaanse zon, op 2 uur rijden van Barcelona/Girona.

 

La Miana is een voormalige pastorie met een Romaanse kapel gebouwd op de ruïnes van een middeleeuws kasteel. La Miana is gerenoveerd tot een eenvoudige, authentieke en sfeervol ingerichte accommodatie. Vanwege de afgelegen ligging kan er in alle rust gewerkt en ge(re)creëerd worden.

 

Deze magische locatie is gelegen in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën en bevindt zich in een natuur- en stiltegebied niet ver van Middellandse zee. Het landgoed is 50 hectare groot met velden, terrassen en bossen. Alle gebouwen liggen op ± 450 meter hoogte tegen de zuidhelling van het gebergte en heeft daardoor het hele jaar volop zon.

Investering in jezelf

 

€ 1.175,- p.p. ex. btw. op basis van volpension en een 2- persoonskamer

 

Inclusief:

 • 7- daagse Training

 • persoonlijke begeleiding gedurende de hele week van 2 ervaren en bevlogen trainers & coaches

 • 6 overnachtingen

 • 1 holistische lichaamsmassage per persoon

 • 1 reading per persoon

 • volpension verblijf, dus alle maaltijden inclusief koffie, thee en versnaperingen tijdens de training

 

Exclusief:

 • reis- en transferkosten

 • persoonlijke uitgaven

 • toeslag 1-persoonskamer

 • overige drankjes

 • reis- en/of annuleringsverzekering

Ik wil voelen dat ik leef!

Uit 'Gabriella's Song' – ‘As it is in Heaven’- Kay Pollak)

Gun jezelf een week voor jou: elementen

Puur natuur. Schoonheid. Knisperende Stilte. Beweging! Dans, expressie, klank! Wandelingen in de natuur. Zwemmen. Een Lichte sfeer. Ruimte, Rust, Vertraging, introspectie, meditatie (zelf)reflectie, mijmertijd, bewustwording, samenzijn, uitwisseling.

bottom of page